کم سرعت ترین یا خزندگان ماشین دنیا + عکس

کم سرعت ترین یا خزندگان ماشین دنیا

شاید فکر کنید که در عصر حاضر و با ظهور تکنولوژی‌های جدید، همه خودروهایی که در سراسر جهان تولید می‌شوند؛ از حداقل‌های عملکردی برخوردارند. این در حالی است که برخی از محصولات خودروسازان بعضا مطرح نیز در لیست کم سرعت ترین یا خزندگان ماشین دنیا قرار دارند. با توجه به توسعه شهرها و شکل‌گیری معضلی به نام ترافیک، دیگر کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به دنبال خرید سریع‌ترین خودروی جهان باشد. چرا که عملا ترافیک امکان استفاده از این عملکرد حداکثری خودروها را از ما سلب کرده است. کیفیت کلی خودرو؛ موضوعی بسیار مهم‌تر از این است که یک خودرو چقدر سریع می‌تواند در ترافیک‌های شلوغ شتاب بگیرد. در لیست زیر، به برخی از اتومبیل‌هایی اشاره کرده‌ایم که ضمن بهره‌مندی از جدیدترین تکنولوژی‌های موجود در صنعت خودرو، سرعت پایینی دارند و جزء 10 خودروی کم سرعت دنیا محسوب می‌شوند.

ما در یک مقاله به 9 مدل از سریع­ ترین ماشین ایرانی پرداخیتم که می توانید آن را مطالعه کنید.

لیستی از خزندگان یا کم سرعت ترین ماشین دنیا :

هوندا HR-V

موتور چهار سیلندر HR-V در کنار یک گیربکس اتوماتیک CVT که بی‌تحرکی موتور را تشدید می‌کند؛ از جمله عواملی هستند که این مدل هوندا را در لیست کم سرعت ترین یا خزندگان ماشین دنیا قرار داده‌اند. HR-V دیفرانسیل جلو است و می‌تواند در عرض 8.6 ثانیه سرعت خود را به 100 کیلومتر در ساعت برساند. افزودن سیستم چهارچرخ محرک به مدل‌های جدید حتی به کندی این خودرو بیشتر کمک کرد و شتاب 0 تا 100 آن را به 9.5 ثانیه رساند.

هوندا HR-V

شورلت تراکس

شورلت تراکس به همان دلایلی که برای هوندا HR-V مطرح شد؛ از شتاب اولیه پایینی نسبت به خودروهای هم‌رده خود برخوردار است. نیاز به 9.7 ثانیه برای رساندن شتاب خود به سرعت 100 کیلومتر بر ثانیه گواه همین موضوع است. این عدد بدان معناست که پیشرانه خودرو نسبت به بدنه و وزن آن به کم قدرت است و موتور قادر نیست حداکثر توانایی خود را به شتاب بالا تبدیل کند.

شورلت تراکس

نیسان ورسا نوت

ظاهر اسپرت نیسان Versa Note SR بسیار فریبنده است. این در حالی است که طبق نظرسنجی‌های رسمی، خریداران این خودرو را یکی از کندترین خودروهای جهان ارزیابی کرده‌اند. نیسان ورسا نوت برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت به 10.3 ثانیه زمان نیاز دارد که زمان نسبتا زیادی برای یک خودرو با ظاهر اسپرت است. با این وجود فضای داخلی جادار و تجهیز خودرو به آپشن‌های مختلف، توانسته به ورسا نوت کمک کند تا بر رقبای خود از نظر ظرافت در طراحی و عملکرد آپشن‌ها غلبه کند.

نیسان ورسا نوت

تویوتا کرولا

چند سالی می‌شود که شکل‌گیری تئوری فناوری هیبریدی، منجر به تولید محصولاتی با گشتاور بیشتر نسبت به موتورهای الکتریکی و شتاب بهتر نسبت به خودروهای کوچک‌تر بنزینی شده است. بسیاری از کارشناسان معتقدند که تویوتا به عنوان باتجربه‌ترین خودروساز هیبریدی، می‌توانست آخرین مدل کرولا خود را بهتر طراحی کند. این خودرو با وجود مجهز بودن به یک موتور بنزینی 1.8 لیتری همراه با قدرت الکتریکی فقط قادر است 120 اسب بخار قدرت تولید کند و برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت به 10.9 ثانیه زمان نیاز دارد.

تویوتا کرولا

نیسان سنترا

در سال 2020 تقریبا تمام خودروسازان، برای انتخاب موتور و گیربکس، گزینه‌های زیادی را پیش روی مشتریان خود قرار می‌دهند. این در حالی است که نیسان سنترا تنها خودرویی است که فقط با یک مدل موتور و گیربکس عرضه می‌شود. برای این اتومبیل یک موتور 4 سیلندر 2 لیتری که 149 اسب بخار قدرت تولید می‌کند در نظر گرفته شده است. با وجود این میزان قدرت، گیربکس CVT نصب شده بر روی آن که عملکرد موتور را مختل می‌کند؛ سرعت 0 تا 100 اتومبیل را به شدت کاهش داده و به 9.2 ثانیه رسانده است.

نیسان سنترا

جیپ پاتریوت

این خودرو یک کراس اوور کامپکت 5 درب با موتور جلو تمام چرخ متحرک و ظرفیت 5 نفر است. موتور 2.4 لیتری خطی جیپ پاتریوت قادر است 168 اسب بخار قدرت تولید کند. این میزان قدرت، شتاب 0 تا 100 پاتریوت را به 10.7 ثانیه و حداکثر سرعت آن را به 112 مایل در ساعت رسانده است.

جیپ پاتریوت

اسمارت فورتو

آخرین مدل اسمارت فورتو با یک موتور الکتریکی کاملا جدید در سال 2020 وارد بازار خودروهای اسمارت شد. تمرکز اصلی طراحان این خودرو روی مشتریانی بود که در شهرهای پرافیک و شلوغ زندگی می‌کردند. به همین خاطر حداکثر سرعت فورتو 58 مایل بر ساعت و شتاب 0 تا 100 آن حدود 12 ثانیه است. محدودیت‌های فضایی در بدنه این خودرو عملا مهندسان را مجبور کرد تا از یک بسته باتری نسبتا کوچک 17.2 کیلووات ساعتی برای حرکت استفاده کنند. این باتری کم قدرت، هم استقامت و هم عملکرد خودرو را تقلیل داد و باعث شد که اسمارت فورتر جزء لیست کم سرعت ترین یا خزندگان ماشین دنیا قرار بگیرد.

اسمارت فورتو

تویوتا یاریس

کلمه Yar یک اصطلاحی دریانوردی به معنای سریع، محکم و چابک است. با این وجود آنچه که برای تویوتا یاریس از این اصطلاح به ارث مانده فقط سرعت و شتاب پایین می‌باشد. موتور 1.5 لیتری این خودرو فقط قادر است 109 اسب بخار قدرت تولید کند و برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت به 10.2 ثانیه زمان نیاز دارد.

تویوتا یاریس

سوبارو کراس‌ترک

ورود کمپانی سوبارو به جرگه تولیدکنندگان شاسی‌بلندهای جمع‌وجور، با معرفی کراس‌ترک نویدبخش بود. بنابراین بیشتر کارشناسان توصیه می‌کنند که اگر به‌دنبال خودرویی با هندلینگ عالی هستید که بتوانید با آن یک سفر جاده‌ای مطمئن داشته باشید؛ حتما سوبارو کراس‌ترک را انتخاب کنید. اما وقتی صحبت از عملکرد و سرعت به میان می‌آید؛ در بهترین حالت این خودرو در رتبه‌های میانی جدول قرار می‌گیرد. جدیدترین مدل سوبارو کراس‌ترک مجهز به یک موتور ارتقا یافته‌ای است که تقریبا همان موتور پایه ضعیفی است که روی مدل‌های دیگر این خودرو نصب می‌شود و قادر است 152 اسب بخاری قدرت تولید کند. این موتور برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت به 9.2 ثانیه زمان نیاز دارد.

سوبارو کراس‌ترک

میتسوبیشی میراژ G4

میراژ اصولا یک خودروی شهری محسوب می‌شود که برای رانندگی در ترافیک طراحی شده است. این خودرو به خاطر بدنه کوچک خود از امتیازات خوبی برخوردار است. اما عملکرد چندان مطلوبی ندارد. موتور سه سیلندر 1.2 لیتری میراژ آنقدر که انتظار می‌رود قدرتمند نیست و تنها 78 اسب بخار قدرت تولید می‌کند. مصرف سوخت و آلایندگی پایین، دیگر مزیت این خودرو هستند. علاوه بر این همه مدل‌های میراژ مجهز به گیربکس‌های CVT هستند که رانندگی با آنها بسیار راحت است. اما این گیربکس عاملی است که بیشترین تاثیر را روی کاهش شتاب خودرو دارد. میراژ می‌تواند در عرض 12 ثانیه سرعت خود را به 100 کیلومتر بر ساعت برساند.

میتسوبیشی میراژ G4

3.7 12 رای
رتبه بندی

نویسنده

تاریخ مقالات

به اشتراک گذاری

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمیترین
جدیدترین رای بیشتر
نظرات
مشاهده همه نظرات

با قیمتی مناسب خودرو اجاره کنید